Carlos

¡Bienvenido, Carlos!

Sel semestril on meil lausa kaks uut õpetajat! Lisaks Nataliale liitub meie kooliperega ka õpetaja Carlos. Carlos on päris Põhja-Hispaaniast Zaragozast, kuid 14-aastaselt kolis ta perega Madridi ning juba siis taipas ta, et tunneb end koduselt igal pool. 

Carlos on lõpetanud hispaania filoloogia õpingud Madridi Complutense ülikoolis ning mõned aastad hiljem tekkis tal sügav veendumus, et just hispaania keele õpetaja elukutse on see, millele ta tahab end pühendada. 2006. aastal omandaski Carlos magistrikraadi hispaania keele õpetamises muukeelsetele Menéndez Pelayo Rahvusvaheline Ülikoolis. Õpetaja amet on viinud ta peamiselt Aasiasse, kus ta on töötanud nii Hiinas kui Vietnamis. Lisaks hispaania keelele räägib Carlos ka inglise keelt. 

Õpetamisele kõrval on Carlose suureks kireks kirjutamine. Ta töötab hetkel romaani kallal ja ta naudib väga loomingulise kirjutamise töötubade korraldamist. Varesemalt on ta andnud ka loovkirjutamise kursust.

Carlos usub, et hispaania keele oskus toob endaga kaasa tohutul hulgal uusi seoseid erinevate kultuuride vahel ning annab võimaluse ennast tundma õppida ning mõista ka maailma paremini!

Tahad õppida ka seda imelist keelt? Tutvu meie tunniplaaniga siin! Noorte-ja lastekursused leiad siin!

Teiste Hispaania Maja õpetajate kohta leiad info siit.


Selleks, et meie tegemistega kursis olla, liitu meie uudiskirjaga või jälgi meid Facebookis ja Instagramis.

 

 

Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

 

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.