Monthly Archives: November 2022

  1. 5 nippi, kuidas õppida uusi sõnu

    Sõnavara on oluline komponent, et end võõrkeeles väljendada, aga mida teha, kui uued sõnad ei taha meelde jääda? Hispaania Maja õpetaja ja koordinaator Laura-Liis jagab 5 keeleõppe nippi, mis aitavad seda probleemi lahendada!

    Jätka lugemist »
  2. Hispaania Maja õpetaja Julio Bolognas Erasmus+ koolitusel

    24-29 oktoober 2022 osales Hispaania Maja õpetaja Julio Rios Cosgaya Erasmus+ koolitusel "Integrating ICT and new technologies into teaching​ and education". Siin blogipostituses jagame, mida kasulikku ta selle nädala jooksul Bolognas õppis ja koges. Koolitus toimus Erasmus+ projekti “Hispaania Maja töötajate pedagoogilise ja juhtimisalase pädevuse tõstmine 2” raames ja toetusel. 

     

     

    Jätka lugemist »
  3. Meie õpetajad Laura ja Leonardo Sitsiilias Erasmus+ koolitusel II

    17.-23. juuli 2022 osalesid meie õpetajad Laura ja Leonardo Erasmus+ õpirände raames Palermos koolitusel "Teaching languages in the digital era: the best apps, web platforms and ICT solutions for learning languages". Siin blogipostituses räägib oma kogemusest lähemalt Laura - mis nad selle nädala jooksul õppisid ja kogesid. 

    Jätka lugemist »
  4. Meie õpetajad Laura ja Leonardo Sitsiilias Erasmus+ koolitusel

    17.-23. juuli 2022 osalesid meie õpetajad Laura ja Leonardo Erasmus+ õpirände raames Palermos koolitusel "Teaching languages in the digital era: the best apps, web platforms and ICT solutions for learning languages". Siin blogipostituses räägib oma kogemusest lähemalt Leonardo - mis nad selle nädala jooksul õppisid ja kogesid. Hea võimalus praktiseerida ka hispaania keelt! 

    Jätka lugemist »