Monthly Archives: February 2023

  1. Andaluusia päev

    Andaluusia on täis võluvaid paiku, mis ootavad avastamist. Hispaaniale kohaselt toimub seal aastaringselt eriilmelisi pidustusi, kus külastajad saavad Andalucia kultuuriga vahetult tutvuda. Selle piirkonna kalendris on aga eriline päev, mis on täna — Andaluusia päev.

    Jätka lugemist »
  2. Vabariigi aastapäevaks – lauake kata end

    Selleks, et saaksid oma peolauda rikastada maitsetega Hispaaniast, soovitame erinevaid põnevaid tooteid, mis sobivad hästi ka Eesti-teemalisele peolauale.

    Eesti vabariigi aastapäev toob meile pika nädalavahetuse, kus lisaks lähedastega koos olemisele saame aega end kerra tõmmata ja mõnusalt raamatut lugeda. Tutvustame teile kolme hispaaniakeelset ja ühte eestikleelset raamatut, mis sellesse nädalavahetusse hästi sobivad.

    Jätka lugemist »
  3. Sõbrapäeva kingisoovitused

    Kuigi 14. veebruaril tähistatakse paljudes maailma riikides valentinipäeva kui armastajate päeva. Hispaanias nimetatakse seda päeva El Día de San Valentín. Sel päeval minnakse nagu mujalgi armsamaga välja sööma, kingitakse üksteisele kingitusi ning tähistatakse armastust.

    Olgu tegu armastajate või sõpradega meil on sulle selleks päevaks mõni kingisoovitus, – mis sobivad suurepäraselt ka 13. veebruaril iseendale kinkimiseks, kui on El Día de los Solteros.

    Jätka lugemist »