Hispaaniakeelsed väljendid

 

 

 

Nagu paljud teist on ilmselt märganud, oleme nii Hispaania Maja Instagrami kui ka Facebooki kontodel alates septembrikuust läbi viinud vahvat iganädalast rubriiki. Igal reedel postitasime sotsiaalmeediasse ühe hispaaniakeelse fraasi, mille tähendust said kõik kommentaariumites pakkuda. Teame nüüd muuhulgas, et “Ser pan comido” tähendab midagi väga lihtsat, samas kui väljendit “Estar de mala leche” kasutame siis, kui kellelgi on paha tuju. Loodame, et said nende nädalate jooksul uusi põnevaid väljendeid, mida kasutada ja et see rubriik oli Sinu jaoks sama vahva, kui see oli meie jaoks. Tahaksime ühtlasi tänada kõiki, kes kommentaarides pakkumisi tegid just Sinu panus muutis rubriigi läbiviimise meie jaoks eriti toredaks!

 

Fraaside rubriigi kokkuvõtmiseks panime kokku kollaaži, kus on välja toodud kõik 14 väljendit, mis nende nädalate jooksul käsitletud said. Vaata kollaaži ja testi ennast – mitme väljendi tähendust Sa praeguseks hetkeks tead või mäletad? Kes soovib oma mälu värskendada, siis Hispaania Maja Facebooki lehel oleme teinud albumi, kus on saadaval kõik fraasid ja nende tähendused. Vaata albumit siit.

 

Alates uuest aastast ütleme hispaaniakeelsetele fraasidele “hasta luego” ja alustame täiesti uue iganädalase arvamismänguga. Hoia ka edaspidi reedeti Hispaania Maja sotsiaalmeedia kontodel silm peal, sest ees ootab uus ja põnev rubriik!

 

Soovime Sulle head vana aasta lõppu!

 

 

 

 

 

 

 Autor: Nette Junkur