Monthly Archives: March 2023

  1. Hispaania poliitiline lähiajalugu

    Hispaanias toimuvad peagi valimised. Milline on riigi poliitiline lähiajalugu ja kuhu riik suundub? Lisateavet leiad sellest uuest postitusest!

     

    Jätka lugemist »
  2. Uhhuduur Hispaania Majas: hispaania keelega Ladina-Ameerikas

    20. märtsil toimus Hispaania Majas üks eriti põnev reisiõhtu, mil oma viimase Ladina-Ameerika reisimuljeid jagasid uhhuduurlased Mart Kuusk, Liivo Niglas ja Tanel Rütman. Enne reisi jõudis pool seltskonnast ka läbida hispaania keele algtaseme kursused Hispaania Majas, kuna Ladina-Ameerikas rändamine ilma kohalikega suhtlemata ei ole üldse nii tore. Loe lähemalt, mida nad sel reisil, mis viis neid Peruust Panamasse, kogesid! 

     

    Jätka lugemist »
  3. Meie arendusjuht Merilin Palermos Erasmus+ koolitusel

    Merilin Erasmus+ koolitusel

    30. jaanuar kuni 04. veebruar 2023 osales Merilin Erasmus+ koolitusel "Soft Skills and Emotional Intelligence for teachers and education staff”. Loe lähemalt, mis ta selle nädala jooksul Sitsiilia pealinnas Palermos õppis ja koges.

    Jätka lugemist »
  4. La política española desde la llegada de la democracia

    Hispaanias toimuvad peagi valimised. Milline on riigi lähiajalugu? Lisateavet leiate sellest uuest postitusest ¡Nueva entrada del blog en español!

     

    Jätka lugemist »
  5. Hispaania Maja uus praktikant Manuel

    Hispaania Maja uus praktikant Manuel tutvustab ennast meie blogis hispaania keeles. Manuel on pärit Vigost Galiitsiast ja reisinud ligi 50 riigis üle maailma. Loe lähemalt tema põnevatest tegevustest ja harjuta hispaania keelt. ¡Nueva entrada del blog en español!

     

    Jätka lugemist »
  6. Hispaania Maja turundusjuht Liis Bolognas Erasmus+ koolitusel

    12 - 18 veebruar 2023 osales Hispaania Maja arendusjuht Liis Suuk Erasmus+ koolitusel "Coaching skills for teachers, school and adult education staff". Siin blogipostituses jagame, mida kasulikku ta selle nädala jooksul Bolognas õppis ja koges. Koolitus toimus Erasmus+ projekti “Hispaania Maja töötajate pedagoogilise ja juhtimisalase pädevuse tõstmine 2” raames ja toetusel. 

     

     

     

    Jätka lugemist »
  7. Hispaaniakeelse telesarja soovitus: Verano Azul

    Jagame sulle hispaaniakeelset seriaalisoovitust, mille keelekasutus ja tempo võimaldavad sarja jälgida ka neil, kes alles õpivad hispaania keelt.

     

    Jätka lugemist »
  8. Raamatuesitlus: Stephanie Rendón "Que venga la noche"

    Presentación del libro: "Que venga la noche" - autora Stephanie Rendón
    Este blogpost presenta a la autora Stephanie Rendon y su libro del que hablará en Hispaania Maja — 22.03.2023 / 18:30
    Jätka lugemist »