Monthly Archives: February 2020

  1. KOGEMUSLUGU: Cádizis hispaania keelt õppimas II

    KOGEMUSLUGU: Cádizis hispaania keelt õppimas II

    Kogemuslugude sarjas räägivad meie õpilased oma reisist ja keeleõppest mõnes meie partnerkoolis. Oma teises postituses annab Kairi Helga soovitusi, mida teha Cádizis peale keeletundi. Kuna keeletunnid akadeemias toimuvad enamjaolt vaid hommikuti jääb terve ülejäänud päev linna ja kohaliku eluoluga tutvumiseks.

    Hispaania Majal on partnerkoolid kokku üheteistkümnes Hispaania ja Ladina-Ameerika linnas. Keelereisile on oodatud õpilased kõikidel tasemetel ning ka täiesti algajad, sest õpe toimub aastaringselt ja õppida saab täpselt nii kaua kui on endal soov. Keelekümblus on kõige tõhusam ja silmiavardavam viis hispaania keelt ja Hispaania või Ladina-Ameerika kultuuri tundma õppida. 

    Jätka lugemist »
  2. Gastrofestival Madrid - toidufestival Madriidis

    GASTROFESTIVAL MADRID - toidufestival Madriidis

    Kas sa oled gurmaan? Armastad head toitu? Kas võid end veinide maailma unustada? Kaunilt serveeritud maitsed teevad sind põlvist nõrgaks? Siis on Madriidi Gastrofestival üritus, mida külastada! Sellest toidufestivalist võtab osa üle 450 restorani, baari, turu, kokakooli… Kulinaarne kogemus on garanteeritud!

    Üheteistkümnes Gastrofestival on Madridis täies hoos. Sel aastal 2020 toimub festival 7.-23. veebruaril. Kõikides Madridi 21 linnaosas toimuvad töötoad ja degusteerimised, korraldatakse konverentse ja spetsiaalseid ekskursioone maitsemeeltele, pakutakse gastronoomilisi kogemusi ning erimenüüsid ja veel erilisemaid tapaseid.

    Jätka lugemist »
  3. ¿Eres una persona romántica?

    ¿Eres una persona romántica?

    Kui sa oled Hispaania Majas hispaania keelt juba õppinud, siis on need harjutused sulle tuttavad (raamatust Aula international 1), aga kui sa meiega veel õppinud ei ole, siis võid end proovile panna, kui hästi sa hispaania keelest aru saad.

    Jätka lugemist »
  4. Sõbrapäeva allahindlus

    SÕBRAPÄEVA ALLAHINDLUS

    Soovime teile kõigile head sõbrapäeva, valentinipäeva ja... ¡Feliz San Valentín!

    Valisime välja hõrgud maitsed ja midagi huvitavat teie raamaturiiulisse. 

    LOE EDASI, ET NÄDA SOODUSPAKKUMISI ÄHEMALT.

    Jätka lugemist »
  5. Väljenda oma tundeid hispaania keeles

    VÄLJENDA OMA TUNDEID HISPAANIA KEELES

    Valentinipäev on juba mõne päeva pärast. Hispaanlased soovivad sel päeval ¡Feliz San Valentín!

    Ja kuigi armastust võiks iga päev avaldada, siis Sõbrapäeval tuleb seda rohkem ette. Jagame teiega kasulikke hispaaniakeelseid väljendeid, mis aitavad teil tutvust sobitada ja oma tundeid näidata.

    Aga kõigepealt mõned eriti meelad lööklaused, millega vestlust alustada:

    Jätka lugemist »
  6. Tere tulemast, Kärt!

    Hispaania Majas võib ringi liikumas näha Hispaania Maja uut pereliiget – tere tulemast, Kärt!

    Ilmselt paljud veel ei tea, kuid meiega on liitunud señorita, kel on hispaania keele ja kultuuri vastu nii suur kirg, et seda ei anna tema sõnul sõnadesse pannagi. Kärt kirjeldab ennast kui ääretult aktiivset, seiklushimulist ja õnnelikku inimest.

    Jätka lugemist »