Monthly Archives: June 2023

  1. Suur hispaania keele õppematerjalide ülevaade

    Milline õppematerjal sobib kõige paremini Sinu kooli? Anname siin postituses põhjalikku ülevaate millised hispaania keele õppematerjalid on meie 14-aastase kogemuse põhjal kõige praktilisemad vastavalt õpilaste vanusele ja tasemele. 

    Jätka lugemist »
  2. Kõik vajalik hispaania keele õppeks ühest kohast

    Soovime oma 14-aastase hispaania keele õpetamise kogemuse ning pikaajalise koostööga Hispaania õppematerjalide kirjastustega olla toeks igas etapis kõikidele koolidele ning õpetajatele, kes hispaania keelt õpetavad. Et õpilased saavutaksid oma keeleõppe eesmärgid ning tunnid pakuksid rõõmu!

     

    Jätka lugemist »
  3. Toome Hispaania Sinu klassiruumi!

    Kutsu meid külla või tule meie juurde Hispaania Majja inspireerivale õppekäigule, et saada koos õpilastega osa killukesest Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuurist!

    Jätka lugemist »
  4. KOGEMUSLUGU: Üksi Málagas keelereisil

    Kogemuslugude sarjas räägivad meie õpilased oma reisist ja keeleõppest mõnes meie partnerkoolis Hispaanias või Ladina-Ameerikas. Seekord jagab oma keelereisi muljeid Evelin Org, kes veetis 2023. aasta kevadel kaks sündmusterohket nädalat meie partnerkoolis Málagas ning mitte koos eestlastest grupiga, vaid oma valitud kuupäevadel.

    Jätka lugemist »