Inspireeriv õppekäik Hispaania Majja või toome Hispaania ja Ladina-Ameerika Sinu õpilasteni koolis! 

Kutsume Sind ja Sinu õpilasi osa saama killukesest Hispaania kultuurist. Terve õppeaasta jooksul on võimalik tulla õpilastega meie juurde või tuleme teile külla, et pakkuda õpilastele veidi teistmoodi tund. Selle viib läbi hispaania keeles (kohandatud õpilaste keeletasemele) mõni meie õpetaja Hispaaniast või Ladina-Ameerikast. Kõigepealt anname huvitava ülevaate Hispaania ja/või Ladina-Ameerika kultuurist. Pärast esitlust saavad kõik proovida tõelisi Hispaania tapaseid ja kõige lõpus on kuuldu ja nähtu peale mänguline Kahoot, mille võitja saab üllatusauhinna. 

Õpilasele maksab kogu üritus 7 eurot ja kestab umbes tund aega. Õpetajale kui grupijuhile on osalus tasuta. 

Koolides, mis on juba käinud meie juures nt. Tallinna Inglise Kolledž, jäid väga rahule nii õpilased kui ka õpetajad. See on motiveeriv eduelamus, kui nad näevad, et neil on võimalik juba hispaania keelest aru saada ning õppida ühtlasi midagi uut!

Anna meile vaid varakult teada, millal sooviksid meid külla kutsuda või meie juurde tulla, õpilaste arv, vanus ja keeletase ning olemegi kokku leppinud. Lisaks sa et saaksime esitluse vastavalt ette valmistada. Aja kokku leppimiseks kirjuta meile info@hispaaniamaja või helista julgelt 55626496!