Alates Hispaania Maja asutamisest 2009. aastal on meie suureks sooviks olnud pakkuda parimaid hispaania keele tunde kombineerituna kõige kaasaegsemate õppematerjalidega. Meil on väga hea meel näha, et huvi hispaania keele ja kultuuri vastu Eestis on aastatega järjest kasvanud ning 2023/2024 õppeaastast on hispaania keel mitmes koolis üle riigi esimest korda õppekavas ka B-võõrkeelena. Soovime oma kogemuste ning ressurssidega olla toeks igas etapis kõikidele koolidele ning õpetajatele, kes hispaania keelt õpetavad. Et õpilased saavutaksid oma keeleõppe eesmärgid ning tunnid pakuksid rõõmu!

MIDA ME PAKUME

1. Lai valik õppematerjale kõikidelt kirjastustelt sh Difusión, SGEL ja Edinumen. Oma pika koostöö tõttu kirjastustega Hispaanias saame pakkuda parimat hinda ning kiiret tarneaega. Raamatutega on võimalik tutvuda nii meie raamatupoes kohapeal (Tondi 42) või e-poes. Küsi meilt julgelt hinnapakkumist, sest koolidele on suurematele tellimuste puhul alati soodushind!

Lisaks õpikutele-töövihikutele on meil olemas ka lai valik õpetaja käsiraamatuid, grammatikaharjutuste kogumikke, sõnastikke ning tasemele kohandatud lugemisi, mis on head täiendused kooli raamatukokku. Meie juurde võib julgelt pöörduda ka juhul, kui ei ole veel selge, milline õppematerjal oleks parim. Nõustame ning jagame oma kogemusi. Loe ka siit suurt ülevaadet, mis õppematerjale me soovitame vastavalt kooliastmele ja tasemele!

2. Inspireeriv õppekäik Hispaania Majja või toome Hispaania ja Ladina-Ameerika Sinu õpilasteni koolis! Terve õppeaasta jooksul on võimalik tulla õpilastega meie juurde või tuleme teile külla, et pakkuda õpilastele veidi teistmoodi tund. Selle viib läbi hispaania keeles (kohandatud õpilaste keeletasemele) mõni meie õpetaja Hispaaniast või Ladina-Ameerikast. Õpilastele on see motiveeriv eduelamus, kui nad näevad, et neil on võimalik juba hispaania keelest aru saada ning õppida ühtlasi midagi uut! Koolides, mis on juba käinud meie juures nt. Tallinna Inglise Kolledž, jäid väga rahule nii õpilased kui ka õpetajad. Loe lähemalt selle kohta siin!

3. Õpetajate eneseareng. Mitmed õpetajad on jaganud, et kuigi nad igapäevaselt õpetavad hispaania keelt, siis võib aja jooksul enda keeletase alla käia, kui ei saa piisavalt praktikat. Seepärast pakume võimalust võtta osa soodushinnaga meie keelekursustest Hispaania Majas kui ka partnerkoolides Hispaanias. Suvel on meil intensiivkursused A1 tasemele, mida on võimalik tulla vaatlema, et saada ideid tunnis kasutamiseks. Ning alates sügisest on meil grupid kuni C1+ tasemeni, mis on hea koht hoida oma keeleoskus kõrgeimal tasemel. Samuti korraldame igakuiselt erinevaid kultuuriõhtuid ja raamatuklubisid hispaania keeles. Kui on soov täiendada enda õpetamisoskust Erasmus+ projekti raames Hispaanias, saame aidata leida parimad partnerid vastuvõtuks. 

4. Kasulikke artikleid meie blogis, kuidas hoida õpilaste motivatsiooni, ideid tunnis kasutamiseks ning kuidas hoida end alustava keeleõpetajana.

5. Aitame leida hispaania keele õpetaja! Ei pruugi olla lihtne leida kiirelt õpetaja, kellel lisaks hispaania keele oskusele on ka piisav kogemus ning vajalik väljaõpe selle õpetamiseks. Saame vahendada meie poole pöördunud õpetaja kandidaatide kontakte, kellel on olemas vastav haridus ja võiksid sobida paremini just laste ning noorte õpetamiseks.

Võta meiega julgelt ühendust telefoni (+372 55626496) või meili (raamatud@hispaaniamaja.ee) teel või tule meile külla!