Monthly Archives: December 2020

  1. End of year greetings from Neftali - 2020

    End of year greetings from Neftali - 2020

    It goes without saying that this year has been different from others in so many ways. Like many of you, we too shared a sense of worry about the future more than once throughout this constantly changing year. We worried not only about the health of loved ones but also about how to manage work and family life in this new situation. The confinement made me realise that I have taken for granted many things I considered a normal part of life.

     

    Jätka lugemist »
  2. Aastalõpu tervitus Neftalilt - 2020

    Ei ole vist vaja mainidagi, et see aasta on teistest nii mitmel moel erinenud. Nii nagu paljud teistki muretsesime ka meie sel pidevalt muutuval aastal mitu korda tuleviku pärast. Me ei muretsenud ainult lähedaste tervise pärast vaid ka selle pärast, kuidas töö ja eraeluga uues olukorras hakkama saada. Isolatsioon pani mind mõistma, et ma olen iseenesest mõistetavaks pidanud paljusid asju, mis ei olnud äkitselt enam saadaval.

     

    Minu jaoks oli aasta eriti raske seetõttu, et ma ei saanud oma Hispaanias elava perega kohtuda. Minu teine laps Mateo sündis veebruaris, just enne seda, kui pandeemia kõik reisiplaanid tühistas. Kõige kurvem ongi see, et minu perekond Hispaanias on näinud teda vaid paarinädalasena. Vaatamata sellele olen tänulik, et nendega on kõik hästi, ja loodan, et meil on eelolevatel kuudel võimalus kokku saada mitte ainult videokõnede vahendusel vaid ka isiklikult.

     

    Loe postitusest edasi.
    Jätka lugemist »
  3. Felizes fiestas! Jõulupühad Hispaania Majas

    Felizes fiestas! Jõulupühad Hispaania Majas

     

    ...

    Et igatsust Hispaania järele leevendada oleme jõuludeks oma poevalikut täiendanud veel maitsetega, millest puudust oleme tundnud. Meie juurest leiad pa

    Jätka lugemist »