Natalia

¡Bienvenida, Natalia!

Ütleme tere tulemast meie uuele õpetajale Nataliale! Natalia on pärit Andaluusiast Granadast, kuid on juba viimased aastad Eestis hispaania keelt õpetanud nii lastele, noortele kui ka täiskasvanutele ning alates septembrist alustab tundide andmist Hispaania Majas. Talle väga meeldib Eesti loodus ning rahulik elukeskkond, kuid hispaania keelt õpetab ta suure kire ning entusiasmiga ning usub, et keele õppimise protsess peaks olema lõbus!

Natalia alustas oma kõrgharidusõpinguid Hispaanias Granada ülikoolis ning hiljem täiendas end Ühendkuningriikides Southamptoni ja Nottinghami ülikoolides spetsialiseerudes rakenduslingvistikale. Enne Eestisse jõudmist töötas ta õpetajana Ühendkuningriikides ning Valgevenes. Lisaks hispaania ja inglise keelele räägib ta ka veidi vene ja mandariini keelt. 


Natalia usub, et hispaania keel on helge tulevikuga keel. Lisaks sellele, et see on üks enim räägitavaid keeli (see on emakeel enam kui 400 miljonile inimesele üle maailma) võimaldab hispaania keele õppimine täielikult hinnata maailma suurimat kirjandust, muusikat ja kunsti.

Täpsem info Natalia kohta

Pärit: Granada, Hispaania 

Haridus: Granada Ülikool (bakalaureusekraad inglise filoloogias), Nottinghami ülikool (magistrikraad rakenduslingvistika erialal)

Täiendkoolitus:

  • Cervantese Instituut (üle maailma tegutsev Hispaania kultuuriinstituut)
  • Koolitus hispaania keele õpetajatele: Jornadas de ELE junto al Báltico. Hispaania Maja, Tallinn.

Hispaania keele õpetajana töötanud ka: Valgevenes, Ühendkuningriikides

Keeled, mida valdab lisaks hispaania keelele: inglise, mandariini, vene

Tahad õppida ka seda imelist keelt? Tutvu meie sügise tunniplaaniga siin! Noorte-ja lastekursused leiad siin!

Teiste Hispaania Maja õpetajate kohta leiad info siit.


Selleks, et meie tegemistega kursis olla, liitu meie uudiskirjaga või jälgi meid Facebookis ja Instagramis.

 

 

Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

 

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.