Augustikuu uudised: suvised intensiivkursused ja Hispaania Maailma festival 2021

Juulikuu mõõdus suuresti puhkuse lainel, Hispaania Maja meeskond ammutas inspiratsiooni ning energiat nii Hispaanias kui Eestis ringi rännates. Loodame, et Sinagi oled saanud end välja puhata või veel saabuvat puhkust nautida!

Samuti käisime 26 õpilasega Hispaania ajaloolises pealinnas Toledos hispaania keelt ja kultuuri õppimas! Ilmad olid küll kuumad, aga see ei olnud takistuseks. Hommikupoolikuti täiendasid õpilased oma hispaania keele teadmisi meie partnerkooli Aula Toledo valgusküllastes klassiruumides ja pärastlõunati nautisime mitmekülgset kultuuriprogrammi. Suur rõõm oli ka taas kohtuda meie õpetaja Fernandoga, kes elab Toledo lähistel mägises külas. Fernando oli ka üks õpetajatest Toledos, kes meie A1 taseme õpilased kõik alates esimesest tunnist rääkima pani! Loe lähemalt meie Toledo reisi kohta siin!

Nüüd oleme aga tagasi ja augustikuu intesiivkursused Hispaania Majas ongi juba täies hoos. Kui sa ei ole end veel kirja pannud, aga tahaksid sügisele vastu minna täienenud keeleoskuse ning hulga positiivsete emotsioonidega, siis veel on võimalus seda teha! 

HISPAANIA MAAILMA FESTIVAL 23.-28. august

Lisaks oleme väga põnevil tähistada koos teiega juba kolmandat aastat järjest augusti lõpus oma sünnipäeva! Hispaania Majal täitub 12. tegutsemisaasta ning enne sügissemestri algust on kõigil huvilistel võimalik osa saada Hispaania maitsetest, kirjandusest, kunstist ja muidugi hispaania keelest. Tulemas on kokandustund Neftaliga, kus õpime koos paellat valmistama ja õpime selgeks kogu kokkamiseks vajamineva sõnavara, alati populaarsed veiniõhtud Vinosfairi sommeljeedega (seekord lausa kolmel õhtul rändame läbi Galicia, Rioja ja Duero jõe oru piirkonna!), Toledo kirjastuse poolt läbiviidav raamatuklubi, joonistamise meistriklass andeka Hispaania koomiksikunstiku Pedro Vigiliga ja palju muud põnevat! 

Clase de cocina con Neftali

❤ Festivali kavaga saad tutvuda ja oma lemmiküritustele saad kirja panna siin!

SUVISED INTENSIIVKURSUSED 

Kes tahab mitte lihtsalt nautida Hispaania toitu ja kirjandust, vaid sügisele vastu minna ka uute teadmistega, siis on võimalik veel liituda selle suve viimase intensiivkursusega, mis on mõeldud A1.2 tasemele. Meie suurepärase õpetaja Laura juhendamisel tuleb grupp neile, kel esimesed sammud hispaania keeles on juba tehtud ning tahaksid selgeks saada mh järgmised teemad: enda igapäevaelu kirjeldamine, kellaajad, poes ostlemine, rääkida asjadest, mis sulle meeldib ja ei meeldi, enda pere ja sõprade tutvustamine.

A1.2 tase
 (30 akadeemilist tundi)

Toimumisaeg:. E-N kell 10:00-13:00  kuupäevadel 23. aug - 2. sept

Kursuse maksumus: 280€ (tavahind 299€)

Kursuse läbides saab sügisel kohe jätkata A1.3 kursusega ning novembriks ongi A1 tase omandatud! Pane end kursusele kirja siin!

SÜGISKURSUSED alates 6. septembrist täiskasvanute tunniplaan l laste- ja noortekursuste tunniplaan 

Kelle mõtted on juba sügisel, siis juba on võimalik end kirja panna ka septembris algavatele kursustele! Kõikide gruppide ajad ja registreerimisvormi leiab meie kodulehelt. Meie kogenud õpetajad ootavad nii täiesti algajaid kui ka vilunud õpilasi C1 tasemeni välja! Kui ei leia endale sobivat taset või aega tunniplaanist, kirjuta meile - uute gruppide moodustamisel arvestame Sinu soovidega!

Meie juurde on võimalik tulla õppima terve perega - pakume kursusi ka lastele ning noortele! Koos õppides on rohkem motivatsiooni ning võimalus kohe õpitut ka kodus omavahel praktiseerida!

Rõõmsa kohtumiseni Hispaania Majas!