Meie õpetaja Leonardo

Aeg on tutvustada meie meeskonna asendamatut liiget, Leonardot! Kui Sa õppisid meie juures sel suvel või mõnel eelneval semestril, siis oled Sa kindlasti kohanud Leonardot, kes on Hispaania Maja õpilastele tunde andnud juba 2016. aasta sügisest. 

Leonardo sündis kaugel Ecuadoris, Quitos, kuid oma bakalaureusekraadi võõrkeelte õpetamises omandas ta meile hoopis lähemal, Peterburis. Seal elas ta kokku 15 aastat, tegutsedes pikalt hispaania keele õpetajana. Lisaks on ta elanud ja õppinud Madridis - just seal omandas ta magistrikraadi hispaania keele õpetamises võõrkeelena. Tema kirjusse teekonda õpetajana on mahtunud ka aasta Bangkokis. Lisaks grupitundidele pakub ta ka eratunde nii täiskasvanutele kui ka lastele kõikidel tasemetel sh ka Skype vahendusel. Samuti aitab ta ette valmistada DELE eksamiks. Leonardo räägib lisaks hispaania keelele ka vene ja inglise keelt ning väljaspool õpetaja ametit armastab ta reisida ning harrastab vehklemist.


Meie õpetaja Leonardo

Leonardo profiil

Pärit: Quito, Ecuador

Haridus: Peterburi Pedagoogiline Akadeemia (bakalareusekraad võõrkeelte õpetamisel), Antonio de Nebrija nimeline ülikool Madridis (magistrikraad hispaania keele õpetamises muukeelsetele)

Hispaania keele õpetajana töötanud ka: Peterburis, Bangkokis, Madridis

Keeled, mida valdab lisaks hispaania keelele: vene, inglise

Õpilased Leonardo kohta: "Tunnid on väga lõbusad ja mängulised, kuid grammatika osas nõudlik" / "Imeline õpetaja"




Selleks, et meie tegemistega kursis olla, liitu meie uudiskirjaga või jälgi meid Facebookis ja Instagramis.

Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.