HISPAANIA MAAILMA FESTIVALI SÜND

2013. aasta augustis toimus Hispaania Maja ja kino Artis koostöös esimest korda Hispaania maailma festival, et tuua lähemale kõikidele huvilistele ibero-ameerika kultuuri Eestis. See pani alguse Iberofestile, mis on iga märts täitnud Hispaania Maja (ja teised kohad) põnevate ürituste ja toredate inimestega. See kevad tuli aga veidi teistmoodi. Kokkusaamise asemel tuli püsida kodus. Sellest hoolimata ei tahaks me seda pulbitsevat kultuuri, lugusid, maitseid ning rütme ainult endale hoida, vaid kogeda festivalimelu ka sel aastal. Seega kasutame võimalust ning taaselustame Hispaania maailma festivali augustis, nagu see esimest korda aset leidis, siinsamas Hispaania Majas Tondi südames

MIDA PÕNEVAT ON OODATA SELLE AASTA PROGRAMMIS?

Selle aasta programmis on mitu mitmekülgset üritust, kust ei puudu muidugi Hispaania maitsed ja veinid, kino ja kirjandus, tants ja fiesta. Kavas on tuntud Eesti fotograafi ja reisikirjaniku Silvia Pärmanni näitus. Populaarsust võitnud veiniõhtud koos Vinosfairi sommeljeedega toovad küllusliku ja pika traditsiooniga Hispaania veinitööstuse siinse publikuni. Selle kõrval leiab ka reisiõhtud, mis viivad meid muuhulgas rändama Galiciasse ja Colombiasse. Festivali tähtsündmus on suur pidu 29. augustil Hispaania Maja aias, kus tähistame oma 11. sünnipäeva koos Hispaania ja Ladina-Ameerika toidu, joogi, hispaania keele proovitundide ning salsa ja flamencoga.

Hoia täieneval programmil silma peal ning rõõmsa kohtumiseni Hispaania Majas!


Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.