VÕIMALUS LIITUDA HISPAANIA MAJA PEREGA

Uus aasta teeb tihti soovid ja unistused selgemaks. Alustame ka meie aastat ühe mõtteteraga ja võimalusega see kohe ka teoks teha! Nimelt ütleb Hispaania vanasõna, et "teadmine on jõud." El saber es fuerzaMis siis, kui saaksid iga päev tööl just sellele kaasa aidata, seda Hispaaniale omasele särtsuga? Siis tule meile tööle! 


Kutsume oma toreda kooliperega liituma tegusat ja särtsakat koordinaatorit / assistenti. Sinu tagada on see, et kõik jookseks ladusalt, õpilased oleksid õnnelikud, tunniplaanid oleksid paigas ja et meie raamatu- ja gurmeepoes oleks mõnus ja elav. Samuti abistad igakuiste ürituste programmiga ja nende läbiviimisel ning kirjutad meie tegemistest meie uudiskirja ja sotsiaalmeedia jaoks.

Hispaania keele oskus ei ole vajalik, küll aga oskad inglise ja eesti keelt ja võimalusel natuke vene keelt. Oled väga hea suhtleja, sulle meeldib kirjutada ning sul on kirg hispaania keele ja kultuuri vastu. Oled kohusetundlik ja täpne ning sa ei kujutaks ette elu ilma pideva arenemise ja õppimiseta. Meilt saad omakorda võimaluse osaleda hispaania keele kursustel, töötada hoolivas ja kultuuriliselt rikkas keskkonnas ning viia enda ideid ellu.

Tööaeg on paindlik ja osaline. Algus esimesel võimalusel. 

Kui tundsid end ära, siis saada enda CV ja lühike motivatsioonikiri aadressile info@hispaaniamaja.ee hiljemalt 10. jaanuariks.

Hispaania Maja on palju enamat kui üks keeltekool. Me ei õpeta kõigest keelt rääkima, vaid seda tunnetama läbi kõige selle, mida hispaania kultuur endas kätkeb. Asume Tallinnas Tondi südames 18. sajandil ehitatud Sprinckthali suvemõisas.

Meie tegevustest saab lähemalt aimu meie blogis ja kodulehel. 

Küsimuste korral saab meile alati kirjutada info@hispaaniamaja.ee või helistada 55626496