Mis olid Hispaania Maja raamatu- ja gurmeepoe 2019. aasta kõige populaarsemad tooted?


Hispaania Maja raamatupoodi lisandub iga kuu uusi raamatuid ja need leiavad endale kodu üle terve Eesti. Panime kokku e-poe 2019. aasta tellimused ja imeline, kuidas Hispaania keele ja kultuuri huvilisi leidub igal pool. Juuresoleval kaardil on näha, kuhu me postipakke saatsime, kuid meie Tallinnas asuvat poodi külastanud raamatusõbrad viisid raamatuid ka paljudesse teistesse linnadesse ja küladesse, mida siin kaardil kirjas ei ole. Suur tänu kõigile, kes meid üles leidsid, nii internetis kui ka kohapeal.



ÕPPEKIRJANDUS


Õppekirjanduse kategoorias osteti kõige enam Aula Internacional 1 ja Aula Internacional 2 õpikuid ning Aula 1 toetavat töövihikut Aula Internacional 1. Grammar and vocabulary companion, mis sobib hästi uute teadmiste kinnitamiseks. Samuti ostsid paljud hispaania keele huvilised kasuliku TEA taskusõnastiku.


TASEMELE KOHANDATUD LUGEMINE


Keeleõppimise teeb huvitavamaks ja tõhusamaks see, kui võtta appi väiksed eriteemalised lood, mis ei käi üle jõu ja mis on just Sinu tasemele kohandatud. Kõige enam osteti tasemele kohandatud raamatuid sarjast "Un dia en...". 


ILUKIRJANDUS EESTI KEELES


Ilukirjanduse valik on Hispaania Maja raamatupoes üsna lai ja midagi leidub pea igale maitsele. Enim ostetud eestikeelne teos oli María Dueñase "Õmblejanna Madriidist", mille edu mõjutas kindlasti ka novembris toimunud Hispaania Maja raamatuklubi esimene üritus. (Järgmine raamatuklubi toimub 15. jaanuaril. Selle kohta saab lähemalt lugeda siin. Jaanuarikuu raamatuks on "Palved röövitud tüdrukute eest".)


ILUKIRJANDUS HISPAANIA KEELES


Kõige populaarsem hispaaniakeelne ilukirjanduse raamat oli Andrus Kiviräha "El hombre que hablaba serpiente", mis on ülipopulaarse teose "Mees, kes teadis ussisõnu" hispaaniakeelne tõlge. Suurepärane kingitus hispaania keelt kõnelevale sõbrale!


GURMEETOOTED


Nagu juba eespool mainitud on Hispaania Majas nüüd ka Hispaaniast pärit gurmeetooted, mille kliendid on hästi vastu võtnud. Klientide vaieldamatu lemmik on lisaks oliiviõlidele Tomate Loveri tomatimoos Black Marmalade