Kodukontor koroona ajal. Kui loovad meie õpetajad tegelikult on?

Karantiin on toonud hüppelisi muudatusi meie kõigi igapäevaellu, kuid loominguline lähenemine aitab meele positiivsena hoida ja kõik vajaliku tehtud saada.

Vaata, kuidas õnnestus Hispaania Maja asutajal Neftalil korraldada elu kodukontoris, kus lisaks tööle nõuavad tähelepanu ka pere väiksemad liikmed.

Söögitegemine on näiteks võimalik väga edukalt kombineerida keeleõppega. Soe toit laual ja samal ajal hispaania keele tundide ette valmistamine – meie õpetaja on tõeliselt mitmekülgne!

Kui kogu pererahvas on karantiini tõttu kodus ja kõik lauapinnad on hõivatud, aga tund on vaja läbi viia, siis tuleb leida kiirelt lahendus. Nagu näha võib triiklaud olla väga multifunktsionaalne - ruumi on piisavalt ja kõrgus on ju ka sobiv!

Kui täiskasvanutele on tunnid antud, siis on aeg hoolitseda selle eest, et ka kõige pisemad saavad sõnad selgeks. P.S. Kes on mõelnud, kuidas on võimalik õppida hispaania keelt algusest peale ainult hispaania keeles, siis just nii ilma tõlkimata omandavadki kõik lapsed edukalt keeli. 

Kuid meie õpetajad ei ole ainult kodukontoris, vaid viivad e-õppe tunde läbi ka Hispaania Majas! Muidugi hoides üksteisest vajalikku sotsiaalset distantsi :) 

Oleme arvamusel, et keeletunnid peavad olema lõbusad, sest see annab õpilastele rohkem julgust ja olla võõras keskkonnas avatum. Võõrkeele valdamine võib esialgu tunduda paras katsumus, aga toredate õpetajate ning oma pealehakkamisega suudab igaüks soravalt hispaania keelt rääkima hakata! Meie õpetajad on professionaalsed ja annavad endast maksimumi, et õpilased naudiksid igat hispaania keele tundi ning seda ka arvuti vahendusel. 


Muidugi saame aru, et praeguses situatsioonis olles valdab hispaania keele huvilisi nukker tunne, sest tulevased reisid on tühistatud ja keele praktiseerimine Hispaanias on paraku edasi lükatud. Seepärast ei tasu siiski pead norgu lasta... 
Hispaania Maja Airlines esitleb! Kuidas elab üle üks õige keeleõpetaja karantiinis olemise? Eks ikka teadmisega, et tema õpilased on parimad ning olenemata olukorrast on nad ikka positiivselt meelestatud ning õpivad veel suurema tahtega hispaania keelt! 

Kas tundsid, et see kõnetas Sind? Tule ja liitu meie hispaania keele kursustega! Juba varsti avame uued algtaseme grupid, mis toimuvadki algusest lõpuni virtuaalselt! Sinu uued õpingukaaslased võivad olla igast Eesti nurgast! Rohkem infot leiad tunniplaanist (vajuta lingile