Ürt-allikkressi võileib karriga

Koosisained

200 g täisterasaia

150 g ürt-allikkressi

300 g Bio Sun Mediterraneani Baklažaani ja kookose karrikastet

Veidi oliiviõli

Veidi soola

Valmistamine

1. Pese ürt-allikkress puhtaks ja maitsesta soola ning oliiviõliga.

2. Määri saiale Bio Sun Mediterraneani Baklažaani ja kookose karrikastet, pane sinna peale peotäis ürt-allikkressi ning kõige peale teine viil täistera saia.


Sandwich de berros con salsa de berenjena y coco al curry Bio Sun Mediterranean

Ingredientes

200 gramos de Pan integral

150 gramos de Berro

300 g de salsa de berenjena y coco al curry Bio Sun Mediterranean

1 pizca de Aceite de oliva

1 pizca de Sal

Preparación

1. Lavamos los berros y aliñamos ligeramente con sal y aceite.

2. Untamos una rebanada de pan con la salsa de berenjena y coco al curry Bio Sun Mediterranean, colocamos por encima un puñado de berros y tapamos con otra rebanada.


Soovid ka seda võileiba valmistada? Selle retsepti kaks koostisosa on saadaval ka Hispaania Maja poes.

Baklažaani ja kookose karrikaste / Salsa de berenjena y coco al curry leiad siit.

Oleoalmanzora esimese külmpressi oliiviõli / aceite de oliva extra virgen leiad siit.

Osta ja proovi järgi ning anna meile teada, kuidas maitses!

Salvesta see retsept endale arvutisse.

Printerisõbralik versioon.


Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.