Täna jagame ühte lihtsat, kerget ja toitvat retsepti, mille peamised koostisosad on kikerherned, kalapuljong, ekstra väärisoliiviõli ja tursk.

Selle retsepti peamine koostisosa on kikerherned. Meie kasutame El Navarrico kikerherneid, mis on valik parimatest kikerhernestest. Nende kasutatav traditsiooniline leotamise ja keetmise meetod tagab kikerherneste kreemisuse. El Navarrico kikerherned on konserveeritud vees ja meresoolas, mis garanteerib maksimaalse maitse. 

Teine oluline koostisosa on El Navarrico kalapuljong ehk fumet või fümee, mis on valmistatud kalast, tomatitest ja parimatest köögiviljadest. See sobib suurepäraselt muide paella valmistamiseks! Enne pudelist välja valamist raputage seda natuke.

Lisaks sellele, et see supp lõhnab imeliselt, on selles ka palju häid toitaineid. See valmib kiiresti ja sobib seetõttu hästi argipäevaks või miks mitte ka siis, kui sõbrad külla tulevad!

 

KOOSTISAINED:

El Navarrico kikerherned

El Navaricco kalapuljong (fumet)

Ekstra väärisoliiviõli

Tursk

Küüslauk

Sibul

Roheline paprika

Sool

 

TEGEVUSKÄIK:

  1. 1. Vala potti ekstra väärisoliiviõli, seejärel hakitud küüslauk, sibul ja roheline paprika. Sega.
  2. 2. Lisa maitse järgi soola ja jälgi, et köögiviljad ei läheks kõrbema. Kasuta toiduvalmistamisel keskmist kuumust.
  3. 3. Kui köögiviljamahlad on hakanud välja tulema, lisa tükeldatud tursk ja lase sel mõni minut küpseda. Jätka segamist ja jälgi, et kala üle ei küpseks.
  4. 4. Vala peale terve purk El Navarrico kikerherneid (koos vedelikuga). Sega.
  5. 5. Kalla juurde veidi El Navarrico kalapuljongit ja sega jälle. Lase supil 8 minutit keeda.

 

Pajaroog ongi serveerimiseks valmis. Võid soovi korral maitserohelist värviks peale puistata. Lõhnab suurepäraselt ja maitseb veel paremini! ¡Que aproveche!

Videos näed, kuidas kokk Vincent seda lihtsat retsepti valmistab.