Joo ja Joonista Hispaania eri

¡El arte es Vida! Joo ja Joonista Hispaania eri tuleb taas, et kogeda üht tõeliselt visuaalset ja musikaalset pidustust!

Meile poseerib kaunis flamenkotantsija ning Jorge ja Ruber mängivad kitarri ja laulavad meile Hispaania laule. Kui ilm on ilus, oleme tagaaias õhtupäikese käes ja kui ilm ei ole armuline, kolime Hispaania Maja ajaloolisse saali. Stopperit ei ole vaja, meie bailadora hoiab poosi just nii kaua, kui kaua kestab üks laul (umbes 5-19 minutit). Kui muusikapala saab läbi, võtab tantsijanna uue poosi!

Nagu tavaliselt: materjalid visandamiseks on hinna sees ja nendega varustab meid Kunst Ja Hobi, võtame kaasa ka oma usaldusväärsed joonistamisalused. Samuti on meil suur hunnik A4 suuruses paberit neile, kes on unustanud joonistuspaberi kaasa võtta. Oodatud on kõik, olenemata vanusest ja oskustest! Tere tulemast nii algajatele kui ka edasijõudnutele! Nii et võta kõik oma sõbrad kaasa ja tutvusta neile imelist krokii ja visandamise maailma!

MÄRKUS: tegemist EI OLE kunstitunniga, juhendajat ei ole, kuid sul on võimalus sõbralikus ja lõbusas keskkonnas joonistada, hästi aega veeta ning kaasjoonistajatega koos või ka neilt õppida. Kui sa soovid, siis võid pärast joonistamist oma tööd lavale asetada ja me saame koos kõikide loomingut vaadata! 

Maksimaalselt 25 osalejat. Internetist ostes (siin) maksab pilet 12€. (Kohapeal 15€)

Piletihinna sees on ka kaks head Tanker Brewery õlut (meil on ka alkoholivaba) ja 2,5 tundi õndsat joonistamist elava muusika saatel, iluse modelli ja paljude vahvate inimestega!

Tutvu kindlasti ka teiste Hispaania maailma festivali raames toimuvate üritustega siin.


Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.