Uus La Oca majutusvõimalus Cadizi vanalinnas

La Oca ühiselamu asub väikesel väljakul Cádizi kesklinnas, mida tuntakse La Oca nime all, mistõttu sai värskelt valminud majutusasutus endale sellise nime. See asub vaikses piirkonnas, väikeste apelsinipuudega väljaku kõrval, kahe minuti kaugusel Plaza de Minast ja viieteistkümne minuti kaugusel La Caleta rannast.

Ühiselamu asub Cádizi ajaloolisele kesklinnale omases traditsioonilises 19. sajandi hoones. Maja on täielikult äsja renoveeritud, selle käigus on austatud ajastu stiili, kui hoone on kohandatud 21. sajandi vajadusi, funktsionaalsust ja külaliste mugavust silmas pidades

Elamus on ka imelised üldkasutatavad ruumid nagu Andaluusia sisehoov ja suur avatud terrass, mille pindala on üle 150 m2, et jagada klassikaaslastega kohvi, lugeda või päevitada. Kõikides tubades on konditsioneer, küte, WiFi-ühendus ja juurdepääs pesupesemisruumile.

 

 

Standard toad

Ühele inimesele mõeldud privaatse vannitoa ja ühise köögiga magamistuba. Juurdepääs üldkasutatavatele aladele, nagu siseõu ja terrass.

 

Pluss toad

Ühele või kahele inimesele mõeldud privaatse vannitoa ja köögiga magamistuba. Juurdepääs üldkasutatavatele aladele, nagu siseõu ja terrass.

 

Korterid

Ühe- või kahekohaline korter, kus on privaatne vannituba ja köök. Juurdepääs üldkasutatavatele aladele, nagu siseõu ja terrass.

 

 

 

Kus asub La Oca?

 

l • Cadizi ajaloolises keskuses

 

ll • Keskturust 5 minuti kaugusel

 

lll • 10 minuti kaugusel rannast

 

 

lV • 20 minuti kaugusel koolist

 

 

Soovid ka Hispaanias hispaania keelt õppida (sobib ka algajatele!)? Vaata lähemalt siia või kirjuta meile info@hispaaniamaja.ee



Selleks, et meie tegemistega kursis olla, liitu meie uudiskirjaga või jälgi meid Facebookis ja Instagramis.

Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

 

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.