Tule Maailmakoristuspäevale vabatahtlikuks!
Tule vabatahtlikuks! Come volunteer! 
(English below)
 
Sina kindlasti juba tead, et 19. septembril toimub taas Maailmakoristuspäev, kus on osalemas umbes 180 riiki. Tegu on maailma ajaloo suurima kodanikualgatusega, mis on alguse saanud Eestist ja mida aastal 2020 juhitakse taaskord Eestist.
 
Maailmakoristuspäeva toimkond otsib oma ridadesse vabatahtlikke, kes aitaksid 18.-20. septembril võtta kontakti kõikide koristuspäeval osalevate riikidega, et saada andmeid osalejate ja tegevuste kohta riikides ning kirjutada üles kõik huvitavad lood.
 
Meie staap asub Tallinnas Vabaduse väljakul. Järgime seal kindlasti Covid-19 tõkestamise juhiseid ja vajadusel korraldame töö hajutatult mujale. Aga vahva on ikka!
 
Kaasa on vaja võtta oma sülearvuti ja mobiil ja neid toitvad juhtmed. Kui on, siis ka mikrofoniga kõrvaklapid on head abivahendid. Helistamisega seotud kulud kaetakse. Kõik abilised saavad toitlustatud.
 
Kui sa suhtled vabalt inglise keeles või on sul hoopis head teadmised prantsuse, hispaania, portugali, hiina, araabia, vene keeles ning huvi ja oskus jutte kuulata ning üles kirjutada, siis registreeru vabatahtlikuks. Saab olema väga põnev!
 
Vabatahtlikke vajame järgnevatel aegadel:
 
18.09. kl. 22.00 - 19.09. kl. 07.00
19.09. kl. 07.00 - 19.09. kl. 17.00
19.09. kl. 16.00 – 20.09.kl. 02.00
 
Kui üks nendest aegadest sulle sobib, siis palun registreeru järgneva lingi kaudu: https://forms.gle/AfLB9Rt5sZ66mvPC7

 
Become a volunteer!
 
You probably already know that on September 19, World Cleanup Day will take place again with about 180 countries participating. This is the largest civic initiative in the history of the world, which originates from Estonia and will be run again from Estonia, in 2020.
 
The World Cleanup Day team is looking for volunteers to help contact all the countries participating from our Call and Media centre between 18-20th September to get information about the participants and activities in the countries and to write up all the interesting stories.
 
Our headquarters is located in Vabaduse Square in Tallinn. We have organised the work as to follow all necessary precautions regarding Covid-19, if necessary we will spread the team out in different locations. 
 
You will need to bring your own laptop and cell phone, and their power cords. Headphones with a microphone are also great to have, if you have them. Costs incurred with calls will be covered.
 
All volunteers will be catered for.
 
If you are fluent in English or have a good knowledge of French, Spanish, Portuguese, Chinese, Arabic, Russian and you are interested in listening and writing down stories, register as a volunteer. It's going to be very exciting!
 
We need volunteers at the following times:
 
18th Sept, 10PM - 19th Sept, 7AM
19th Sept, 7AM - 19th Sept, 5PM
19th Sept, 4PM - 20th Sept, 2AM
 
If one of these times is right for you, please register via the following link: https://forms.gle/AfLB9Rt5sZ66mvPC7


Selleks, et meie tegemistega kursis olla, liitu meie uudiskirjaga või jälgi meid Facebookis ja Instagramis.

Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.