Lihtsad nipid, kuidas iga päev hispaania keelt harjutada

Praegu, kui tuleb rohkem aega kodus veeta, on meil teile mõned lihtsad nipid, kuidas igapäevaselt hispaania keelt harjutada. Väga oluline keeleõppe juures on järjepidevus, kas või 5-10 min päevas hispaania keelt aitab väga palju. 

1. Netflixis saad lisaks hispaaniakeelsete filmide ja seriaalide vaatamisele lisada ka muule valikule hispaaniakeelsed subtiitrid! Meie lemmikud on näiteks Casa de papel, Las chicas del cable, Vivir sin permiso, Contratiempo.

2. Pane oma telefon ja Facebook või muu sotsiaalmeedia hispaaniakeelseks.

3. Kuula Spotify'st hispaaniakeelset muusikat.

via GIPHY

4. Youtube'ist leiab nii hispaaniakeelset muusikat, kontserte kui ka muud põnevat keeleharjutust. Meil teevad tuju heks need muusikavideod 90ndatest.

via GIPHY

5. Jälgi hispaaniakeelseid uudiseid. Loe näiteks veebist ajalehti ABC, El Mundo, El Pais, La Vanguardia või vaata uudiseid portaalist rtve.es.

via GIPHY

6. Kasuta lisaks mõnda tasuta keeleõppe rakendust, nt Duolingot.

via GIPHY

7. Campus Difusión pakub interaktiivset võimalust hispaania keelt oma arvutist õppida, videod ja lühifilmid teevad selle lõbusaks. Õpi vastavalt oma tempole ja tasemele!

via GIPHY

8. Loe hispaaniakeelseid ajakirju või raamatuid. Kõige lihtsam on alustada tasemele kohandatud lugemisest. Ja neile, kes hispaania keelt juba vabalt loevad, leiavad Hispaania Maja raamatupoest hispaaniakeelset ilukirjandust. Muide, saatmine pakiautomaati on märtsi lõpuni tasuta!

9. Õpi hispaania keelt eraõpetajaga virtuaalselt. Sedasi õpid just nii kiiresti, kui soovid. Või ühine virtuaalse hispaania keele rühmaga.

10. Kuidas sina hispaania keelt harjutad? On sul mõni idee veel? Jaga neid kommentaarides ka teistega.

via GIPHY