Joel Ostrati suur õhtusöök

Kristjan kasutab köögis ainult parimaid tooteid!

Iga reede lõbustavad televaatajaid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda oma põnevate stuudiokülaliste ja toredate vestlustega! Nüüd on aga nende kord end proovile panna...ja seda gurmee valdkonnas! “Kahe kange” aastalõpu-shows tegi tippkokk Joel Ostrat armastatud ja auhinnatud meelelahutajatele Teedule ja Kristjanile ootamatu ettepaneku osaleda tema saates. Saatejuhid seisavad silmitsi üsna keerulise väljakutsega! Kas suur õhtusöök üldse saab nendega restoranis Trühvel toimuda?

Juba sel reedel (17.04) kell 20 on TV3 eetris “Joel Ostrati suur õhtusöök" Teet Margna ja Kristjan Jõekaldaga! Vaata kindlasti! Miks? Sest siis saad teada, kui väga neile meie Oleoalmanzora Arbequina külmpressitud oliiviõli meeldib! Rohkem infot leiad siit.

Videos kasutatud külmpressitud oliiviõli Oleoalmanzora Arbequina leiad siit.

Suurema valiku oliiviõli leiab Hispaania Maja gurmeepoest siit.

Me valime gurmeetooteid, mida Hispaaniast otse tootjatelt Eestisse tuua, väga hoolikalt. Me hindame kvaliteeti, keskkonnasõbralikkust ja traditsioone, mida on ühelt generatsioonilt teisele edasi antud. Tutvu kindlasti ka meie teiste gurmeetoodetega siin.


Selleks, et meie tegemistega kursis olla, liitu Hispaania Maja uudiskirjaga või jälgi meid Facebookis ja Instagramis.

Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.