Hispaania Maja viktoriin

¡Hola, keele- ja kultuurihuviline! Kuna eelmine viktoriin andis meile tõeliselt palju positiivset tagasisidet ning meeliülendavaid emotsioone, siis mõtlesime seda teha jälle, kuid hoopis teises kategoorias!

Seekord paneme proovile Su teadmised Hispaania Maja kohta. Kas Sa tead, millal asutati Hispaania Maja? Või mis sorti tõlkekirjandust meil on? Kui ei tea, siis ära heida meelt – meie aprillikuu viktoriini eesmärgiks ongi teadvustada meie õpilastele kui ka teistele huvilistele, mida me täpsemalt Hispaania Majas teeme. Peaaegu kõikidele küsimustele leiab vastused meie kodulehelt ning osade küsimuste puhul tuleb ka natuke mujalt internetist otsida. 

Vastamise tähtaeg on möödas, kuid kui sa ei sattunud seda viktoriini sel ajal tegema, kui me vastanutele auhindu jagasime, siis pole hullu.. pane ennast niisama proovile ja saa Hispaania Maja kohta rohkem teada! (TÄHTAEG oli: 22.04.2020 kell 23:59). 

Vastates kõik küsimused õigesti saad end Hispaania Maja kevad-suvistele keelekursustele kirja panna lausa 27% soodsamalt (üks küsimus=1%)! Lisaks ühelt ostult 20% soodustust meie raamatupoest ja 15% gurmeetoodetelt! Kõlab hästi, eks ole?

Osale viktoriinis!

ÕIGED VASTUSED LEIAD SIIT (aga ära enne piilu, eks?!)

Jaga seda postitust ja esita oma sõpradele väljakutse ning võistelge koos!

Auhinna lunastamise tingimused leiab siit.

Selleks, et meie tegemistega kursis olla ja järgmist huvitavat viktoriini mitte maha magada, liitu meie uudiskirjaga või jälgi meid Facebookis ja Instagramis.


Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.