Hispaania Maja käis juulikuus külas Delfi taskuhäälingu stuudios. Rääkisime Hispaania Maja tegemistest ja lähenevast Hispaania maailma festivalist (lisa end kindlasti Hispaania Maja uudiskirja saajaks või jälgi meid Facebookis ja Instagramis, et saaksid saabuvatest üritustest ja muudest tegemistest õigeaegselt teada).
Stuudios käisid Hispaania Maja turundusjuht Liis Suuk, projektijuht Merilin Tali ja Hispaania Maja asutaja ja tegevjuht Neftali Peral. Meiega vestles Juuli Nemvalts.

Hispaania kultuuri toob juba pikemat aega maale Hispaania Maja. Tavalisest keeleõppest on arenetud kaugemale. Huvilised saavad suvel toimuvate erinevate üritustega rohkem aimu nii Hispaaniast kui ka kogu hispaaniakeelsest kultuuriruumist. 

Hispaania keelt räägitakse paljudes riikides ja hispaaniakeelne kultuuriruum on väga mitmekesine ning laiali erinevate kontinentide vahel. „Koguni kahekümnes riigis ja rääkijaid on 500 miljonit ning suurimad hispaania keelt rääkivad riigid on hoopis Mehhiko ja Ameerika Ühendriigid,” täpsustas Hispaania maja turundusjuht Liis Suuk.

Huvi hispaania keele vastu on kasvanud Eestis iga aastaga, nii alustas mullu sügisel Hispaania Maja egiidi all koguni 80 uut õpilast keeleõppega.

Keeleõpe on korraldatud nii, et õpilased saavad kohe kaasa lüüa hispaaniakeelses vestluses. „Kõige tähtsam on kätte saada tunnetus ja rääkimise kogemuse kaudu omandab inimene kõige paremini keele,” lisas programmijuht Merilin Tali. Ta julgustab kõiki huvilisi tulema hispaania keele proovitundi, sest isiklik positiivne kogemus on otsustusmomendi juures suurim argument.

Loe artiklit edasi siit.

Seltskonnas oli meil ka üks pisike, kes aegajalt sõna sekka ütles :) 

Jutu kõrvale proovisime ka Bonilla a la vista kartulikrõpse.

Taskuhäälingut saab kuulata Delfi kodulehel siin või taskus siin.


Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.