Hispaania Maja 13. sünnipäev
27. augustil tähistasime Mercado Hispano hoovikohvikuga oma 13. sünnipäeva. Suured tänud kõigile, kes meile külla tulid. Meil oli ääretult tore ja meil on hea meel, et leidsime endale uusi sõpru!
 
Meie juures sai kõhu täis ja meele rõõmsaks Hispaania ja Ladina-Ameerika toidu ja joogiga, vaatasime Claudia Ševtšenko flamencotantsu stuudio etteastet, kuulasime kontserti ja tantsisime! Loomulikult harjutasime ka hispaania keelt, ostsime Hispaania maitsete poest kvaliteetseid gurmeetooteid koju kaasa ning veetsime pere ja sõpradega toreda laupäeva! Ilm oli päikseline ja soe nagu Hispaanias. Õhtu lõpus astus üles ka üllatusesineja Venezuelast! Saksofonist, musikoloog ja muusikaprodutsent Kevin Alva Venezuelast on andnud kontserte kuueteistkümnes riigis mängides skad, reggae’t ja Jamaica rütme. Kontsert oli kõigile tasuta.
 
Selleks aastaks on pidu peetud, kuid Hispaania Majja oled oodatud aga aastaringselt – täienda Hispaania Maja poes oma toiduvarusid või raamaturiiulit, õpi hispaania keelt või osale mõnel üritusel! Kõik vajalikud lingid leiad siit: