SELLE AASTA ESIMENE KOKANDUSTUND

Selle nädala alguses toimus Hispaania Majas selle aasta esimene kokandustund Clase de cocina con Neftali. Seekord oskasid kõik osalejad hispaania keelt, kes vähem, kes rohkem, aga pärast paari tundi kindlasti juba rohkem :) Õpiti söögivalmistamisega seotud sõnu hispaania keeles, samuti said retseptid hispaania keeles kirja pandud. 

Kui varasemates kokandustundides on menüüs olnud Hispaania road, siis nüüd tegime tortillasid, mis said kolm erinevat täidist: kana, krevetid ja loomaliha, juurde palju tervislikke köögivilju ja meie oma poes müüdavaid imemaitsved kastmeid. Tortilla põhjaks sobis ideaalselt tšillikaste salsa de chile. Lisasime ka tomati- ja vürtsika paprika moosi ning magustoiduks degusteerisime kookosemoosi, mille nii mõnigi endale koju kaasa ostis. Tõsine oht on terve purk korraga ära süüa!

Kõrvale mekkis hästi punane vein ja Corona õlu ning lomulikult oli kõige vahvam osa kokku tulnud seltskond! Tühja kõhuga ei lahkunud loomulikult mitte keegi!

Järgmine kokandustund toimub juba veebruaris, täpsemalt 27. veebruaril. Kuna kohad täituvad kiiresti, siis huvilistel tasub end varakult kirja panna meie ürituste lehel

Siin ka väike fotomeenutus toredast ühisest kokkamisest.