Bonilla a la vista – erilise ajalooga kartulikrõpsud!

Kujutle pereettevõtet, kuhu kuulub ema, isa, pojad ja tütred, nõbud ja sõbrad, kes kõik annavad oma panuse, et valmistada värskeid, maitseküllaseid kartulikrõpse, mille üle nad võivad uhked olla. Just nii alustas 80 aastat tagasi Salvador Bonilla külastades oma kodukandi Ferroli laatasid ja festivale, kus ta müüs churrosid ja kartulikrõpse nime all Bonilla a la vista. Ta vedas oma kaupa kohvikutesse laiali jalgrattaga. 1960ndatel kolis perekond A Coruñasse (mitte väga kaugele), kus nad kogusid rohkem tuntust. Tänapäeval, kui pereettevõtet juhib poeg César Bonilla Vasquez, on nad Põhja-Hispaanias üldtuntud ja järgmise nädala lõpuks jõuavad Bonilla a la vista kartulikrõpsud esmakordselt ka Eestisse, et meie kõigi kodud õnnelikumaks ja rõõmsamaks muuta! 

Nende suurepäraste krõpsude põhikomponendiks on kaks kõige paremat kartulisorti, mida kasvatatakse Põhja-Hispaanias, Galicia nõlvade peal võimalikult loodussõbralikult. Kartulid on lõigatud õhukesteks viiludeks ja küpsetatud esimese külmpressi oliiviõlis. Iga gurmeekrõps valitakse seejärel välja käsitsi ning soolatakse õrnalt enne pakendamist. Need ei sisalda kunstlikke koostisosi ega säilitusaineid.Tulemuseks on tõeliselt maitsvad kartulikrõpsud, mis sobivad igaks elujuhtumiks!

Ole hoiatatud – Sa ei taha enam mitte ühtegi teist kartulikrõpsu! Bonilla a la vista kartulikrõpsud saadaval meie e-poes siin

 

Bonilla kartulikrõpsud loovad meile unistuste elustiili, kus maitsed ja lõhnad meenutavad mahedaid päevi, kui oliivisalud sahisevad tuules, puuviljad valmivad päikese käes ja merelt puhub mõnus meretuul. 

Ideaalne:

* Jaanipäevaks ja kõikideks teisteks rahvuspühadeks.
* Laste sünnipäevapidudeks.
* Ka täiskasvanute sünnipäevapidudeks õlle ja vahuveini kõrvale!
* Kinno või kodusele filmiseansile.
* Teiste Hispaania tapaste, mereandide, singi, juustu ja veini kõrvale!
* Ettevõtete pidudele.
* Jõululauale.
* Loomaks meeleolu Lõuna-Korea auhinnatud filmi “Parasiit” või mõnda Hispaania filmi vaadates!
* Fantaasiarikaste suupistete valmistamiseks: nt Bonilla a la vista+toorjuust+lõhe+kaaviar - delicioso!

¡Buen provecho!

 OSTA Bonilla a la vista KARTULIKRÕPSUD SIIT!