Uus üritustesari "Harjutame hispaania keelt!"

Uus üritustesari Hispaania Majas on mõeldud kõigile, kes soovivad praktiseerida hispaania keelt mõnusas keskkonnas väljaspool klassiruumi. Alustame oktoobris ning esimesed üritused toimuvad 23. ja 30. oktoobril. Hispaania maja õpilastele on osalus alati TASUTA! Kõigile, kes soovivad liituda väljaspoolt on osavõtutasu vaid 5€. Pane end kirja meie kodulehel!

Harjutame hispaania keelt: Taller de baile! Laupäev, 23. oktoober kell 18:30
Meie praktikant Reane Evert kutsub kõiki tantsima laupäeval 23. oktoober kell 18:30! Reane on hispaania keele ja kultuuri tudeng Tallinna Ülikoolis ja tantsutreener Dance Republic Tantsukoolis. Tantsinud on ta 20+ aastat ning treener olnud sellest 5+ aastat.
 
Tantsutöötuppa on oodatud kõik olenemata eelnevast tantsukogemussest või -oskusest, küll aga viiakse tantsutuba läbi hispaania keeles. Seega suurepärane võimalus saada selgeks numbrid ühest kaheksani ja milline on parem, milline vasak pool, kuidas öelda käsi ja kuidas pea. Stiiliks on ladina rütmidega showtants. Karta pole midagi, ainult võita uusi teadmisi ja kuhjaga positiivseid emotisoone!
 
Kindlasti eelregistreeri end tundi! Hispaania maja õpilastele on tantsutuba täiesti TASUTA! Kõigile, kes soovivad liituda väljaspoolt on osavõtutasu vaid 5€. Ootame KÕIKI tantsima ja hispaania keelt praktiseerima!
 
Taller de baile
 

Harjutame hispaania keelt: Tandem. Vestlusõhtu hispaania keeles. Laupäev, 30. oktoober kell 18:30

Oktoobrikuu viimasel laupäeval toimub lõbusate vestlusmängude õhtu, kus saab keelt praktiseerida hispaania keelt emakeelena kõnelejatega. Vestlusõhtule on oodatud kõik olenemata praegusest keeletasemest, sest õpetaja Natalia ettevalmistatud tegevused aitavad vestlust hoida ka algajatel. Seega suurepärane võimalus harjutada kõike seni õpitut ning veeta üks lõbus õhtu. Ootame KÕIKI hispaania keelt praktiseerima ning nautima toredat õhtut heas seltskonnas! Pakume ka erinevaid värskendavaid jooke ning kohvi-teed :)