10 põhjust, miks õppida Hispaania Majas

Hispaania Majal on käimas kümnes tegevusaasta ja selle ajaga oleme loonud ühe tõeliselt eheda hispaania keele ja kultuuri keskuse, mis on sama rikkalik kui keel, mida õpetame. Panime ritta 10 põhjust, miks just Hispaania Majas õppida. Tegelikult on põhjuseid rohkem, isegi siin nimekirjas on rohkem kui kümme :) Kui sa tead veel mõnda põhjust, miks sul on meie juures tore õppida, siis kirjuta meile või lisa kommentaar.

1. Hispaania Maja õpetajad räägivad kõik hispaania keelt emakeelena ja toovad meile Hispaania ja Ladina-Ameerika kirge!

2. Me räägime kamba peale lisaks hispaania keelele veel 8 keelt ning veidi nelja põnevat keelt veel.

3. Hispaania Maja asub õdusas 18. sajandil ehitatud Sprinckthali suvemõisas Tondi südames. 

4. Meil on soe ja kodune atmosfäär, siin võid aega veeta ka enne või pärast tunde, juua tassi teed või kohvi, leida endale sobivat lugemist meie raamatupoest ja hispaania keelt harjutada või niisama juttu ajada. 

5. Hispaania Majas on raamatupood, kus on Eesti suurim valik hispaania keele õppematerjale ja kirjandust. Lisaks on meil gurmeepood, kust leiab hoolikalt valitud Hispaania gurmeetooteid, nii saab meie juures ka kõhu täis või külalistele laua kaetud eriti heade hõrgutistega. 

6. Võimalus õppida aastaringselt meie partnerkoolides Hispaanias ja Ladina-Ameerikas kõikidel tasemetel. 

7. Me ei piirdu vaid keele õpetamisega vaid korraldame iga kuu ka kultuuriüritusi. Olgu see raamatuklubi, veinikoolitus, kokandustund või mõni muu Hispaania või Ladina-Ameerika kultuuri tutvustav üritus, meil on kõigile midagi.

8. Hispaania Majal on Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt välja antud koolitusluba ning meie õpilased saavad taotleda tulumaksutagastust.

9. Hispaania Maja hoovis on parkimine täiesti tasuta!

10. Meie juurde saab tulla lisaks nii rongi, trammi kui ka bussiga, või miks mitte jala või jalgrattaga.

11. Need, kes Tondile tulla ei saa, saavad hispaania keelt õppida ka virtuaalselt videokõne vahendusel või õpetaja enda juurde kontorisse kutsuda.

Ja mis peamine, me teeme oma tööd suure kire ja vaimustusega ning oleme ütlemata rõõmsad olla kõigi teekonnal selle ilusa keele õppimisel! 

__________________________

Kool I Raamatupood I Gurmee


Selleks, et meie tegemistega kursis olla, liitu meie uudiskirjaga või jälgi meid Facebookis ja Instagramis.

Kui sul on tekkinud huvi hispaania keele õppimise vastu, siis liitu meie hispaania keele kursustega, rohkem infot tunniplaanist siin või eratundide kohta siin.

Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuri huvilised leiavad palju põnevat meie raamatupoest siin ning Hispaania maitsete austajatele on meil erilised gurmeetooted siin.

Miks mitte ühendada keeleõpe ja reisimine? Vaata hispaania keele kursuseid Hispaanias ja Ladina-Ameerikas siin.